23/05/2024

Tinerii morţi în accidentul de la Ovidiu au fost înmormântaţi împreună. Fac nuntă în cer

Fac nuntă în cer. Octavia și Alexandru, tinerii care au decedat în accidentul de la Ovidiu, au fost înmormântați împreună, la Năvodari.

Cei doi tineri, logodiți în luna august, plănuiau să se căsătorească în 2018, însă tragedia înfiorătoare le-a adus moartea, weekend-ul trecut. Miercuri, la Biserica Centrală din Năvodari, cei doi tineri au fost înmormântaţi împreună.

Octavia și Alexandru au pierit striviţi în mașină după ce au fost loviţi de o autoutilitară ajunsă pe contrasens.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unei dubițe, a scăpat mașina de sub control după ce i s-ar fi făcut rău. Mașina a pătruns pe contrasens, pe drumul dintre Ovidiu și localitatea Mihail Kogălniceanu, și a intrat în plin într-un BMW la volanul căruia se afla Alexandru, un tânăr din Năvodari care avea un magazin în localitatea Culmea.

Impactul a fost atât de puternic încât cele două mașini s-au transformat în două mormane de fiare, iar atât șoferul dubiței, cât și cei doi tineri, au murit pe loc.


Citește și: REPORTAJ VIDEO | Americanii le-au gătit nevoiașilor din Capitală pește din Alaska, pizza și gogoși glazurate


 

Post-ul Tinerii morţi în accidentul de la Ovidiu au fost înmormântaţi împreună. Fac nuntă în cer apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *