25/06/2024

Transformarea șocantă a lui Nelu Curcă de „La Bloc”. Ce face acum actorul care s-a retras total din lumina reflectoarelor

Transformarea șocantă a lui Nelu Curcă de „La Bloc”. Actorul Mihai Coadă a făcut declarații despre cum s-a schimbat viața lui după ce s-a tretras de la tv și a ținut să precizeze că nu s-a călugărit, așa cum s-a spus.

După ce s-au făcut speculații legate de deciziile luiate de actorul Nelu Curcă, acesta a făcut primele declarații, în direct la tv.

“Iată că sunt în faţa dumneavoastră şi vreau să vă spun că nu m-am călugărit, nu am fost Hirotonit Preot. E adevărat că merg la Mănăstire, la slujbe pentru că acolo este Duhovnicul meu, Părintele Stareţ al Mânăstirii. Adaug că am întrerupt activitatea artistică pentru că sunt la pensie şi nu mai joc în nici un spectacol la Teatrul Municipal Ploieşti,” a declarat Mihai Coadă, pentru Antena Stars.

Mihai Coadă, unul dintre cele mai iubite personaje de pe micul ecran s-a retras din fața camerelor în 2013. Recent,  Nelu Curcă din La Bloc a făcut profeții despre Apocalipsă. Într-o nouă inregistrare apăruta pe internet, in care fostul actor apare într-un dialog alaturi de un alt preot, face o marturisire incredibila cu privire la viitorul omenirii.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *