29/05/2024

FOTO/ Senatoarea Valentina Petrenko din Rusia a devenit subiect de glume din cauza coafurii sale

Senatoarea Valentina Petrenko din Rusia a devenit subiect de gluma din cauza coafurii sale neobişnuite. Politiciana în vârstă de 62 de ani reprezintă Republica Hakasia în Parlamentul Rusiei.

Pe reţelele de socializate, coafura senatoarei Valentina Petrenko din Rusia a devenit în scurt timp ţinta ironiilor, scrie New York Post.

„Tocmai am descoperit părul senatoarei Federației Ruse Valentina Petrenko și trebuie să vă arăt și vouă, a scris Alex Bruce-Smith.

„Coafura senatoarei Valentina Petrenko din Rusia este mult mai spectaculoasă din spate”, a scris Kevin Rothrock.

Pe de altă parte, senatoarea nu este atât de încântată de celebritatea pe care a câştigat-o fără să vrea. „Am ovosit să răspund acestor întrebări. Părul meu este doar ondulat. Îl ridic cu nişte agrafe. Asta e tot”, a spus Valentina Petrenko, pentru Newsweek.

Chiar în anul 2012, senatoarea spunea clar şi răspicat că nu vrea ca nimeni să îi spună cum trebuie să arate. Afirmaţia a fost făcută atunci când s-a adus în discuţie ţinuta obligatorie pentru membrii Parlamentului.

„Să ni se spună cum să ne îmbrăcăm e prea mult. Niciunul dintre noi nu se îmbracă ostentativ. Eu, de exemplu, port un costum negru pentru şedinţe. Nu cred că trebuie să ascult ce spun designerii”, declara acasta pentru Sputnik News.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *