13/08/2022

Stilul de viață extravagant al unei rusoaice bogate: ”Nu e vina mea că unele femei nu au blănuri sau diamante”

Khristina Sysoeva, un fost fotomodel rus, în vârstă de 35 de ani, care duce un stil de viață extravagant, fiind extrem de bogată, a decis să se distreze într-un mod inedit în vacanța ei la ski,  în stațiunea Courchevel din Alpii francezi.

 

În ciuda temperaturilor extrem de scăzute, fostul fotomodel, care a fost căsătorită cu un miliardar britanic, căruia i-a făcut un copil, a renunțat la haine și a pozat aproape goală în zăpadă, postând imaginile pe contul ei de pe rețeaua de socializare Instagram, în dorința de a-și arată trupul tras prin inel.

Rusoaica, care își petrece timpul mai mult prin vacanțe de lux, se descrie drept designer de  modă, iar în imaginile postate pe Instagram, în care apare în costume de baie extrem de decoltate și minuscule, purtând niște cizme din blană, spune că se bucură de o sesiune de bronz la ski.

Fiind extrem de încântată de stilul ei de viață extravagant, Sysoeva a declarat recent într-un interviu că nu este ea vinovată că unele femei nu poartă diamante sau nu au haine de blană. „Nu e vina mea că unele nu au haine de blană sau diamante. Da, se întâmplă ca eu să am, dar de ce ar trebui să mă simt vinovată din acest motiv?”, a spus aceasta.  „Nu trebuie să fiu pe placul tuturor. Dacă îmi doream să fiu pe placul tuturor, mă ducea în Africa și făceam o campanie mare pentru a-i sprijini pe cei care nu au ce mâncă”, a mai spus aceasta.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.