30/06/2022

Uite cum danseaza un papagal pe melodia “Tranquila”

Lansata pe noiembrie 2012 de cantaretul columbian J. Balvin, melodia “Tranquila” s-a transformat intr-un adevarat hit la nivel mondial, devenind, totodata, una dintre piesele preferate ale tinerelor din lumea intreaga.
“Tranquila” a devenit imnul neoficial al “pitipoancelor” din Romania, melodia lui J. Balvin a prins ca un magnet in randul tinerelor din tara noastra.

In scurt timp, si vedetele aveau sa intre in hora, nume precum Simona Trasca, Denisa Bita, Ana Maria Mocanu sau Andreea Popescu filmandu-se in timp ce dansau pe hit-ul lui Balvin.

Iata insa ca nu doar oamenii se rup in figuri pe ritmurile starului sud-american! “Tranquila” a ajuns si in randul celor care nu cuvanta, un papagal fiind filmat dansand – si chiar foarte bine – pe melodia lui J. Balvin.

Melodia “Tranquila” a fost lansata pe 12 noiembrie 2012 de J. Balvin, fiind inclusa pe cel de-al doilea album al starului columbian, “La Familia”.

In clasamentul tarilor in care hit-ul a avut cel mai mare impact, Romania ocupa pozitia a treia. Pe primul loc se afla vecinii nostri, bulgarii, in timp ce tara-mama a melodiei, Columbia, s-a clasat pe locul al doilea.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Noul single lansat de Criss Blaziny, intitulat “Uneori”

Piesa este în colaborare cu Adeline, de asemenea artist Mango Records, şi vine la pachet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.