02/07/2022

Andra si Roxana Nemes la 15 ani

Roxana Nemes a facut publica o fotografie in care apare alaturi de Andra, pe vremea cand aveau 15 ani. Daca acum sunt faimoase, in poza de pe internet abia ca le mai recunosti.

Cele doua artiste apar imbratisate in poza, semn ca le-a legat o stransa prietenie la acea vreme. Fanii, insa, au remarcat ca Roxana era inca de pe atunci pasionata de… cruci.

“De la 15 ani ai o pasiune pentru cruci… Oau… Pup!”, “Frumoase ati fost pe atunci!”, “Super sa ai asemenea amintiri!”, au comentat prietenii virtuali.

Intr-adevar, in poza, Roxana are un tricou pe care este inscriptionata o cruce, iar la gat poarta, de asemenea, semnul sfant.

Recent, s-a scris in presa ca iubita lui Radu Groza ar fi avut parte de o noapte furtunoasa alaturi de Adrian Cristea si un prieten de-al acestuia.

Informatia ar fi fost facuta publica, dupa ce fotbalistul s-a laudat cu isprava. Acesta incerca sa o cucereasca si pe Renata cu astfel de dezvaluiri, insa bruneta s-a dovedit mai mult dezgustata de povestirile “Printului”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.