18/04/2024

Un fotbalist de la Montreal Impact a fost suspendat după ce a postat o poză în care apare cu o armă în mână. Și Zuluf al nostru s-a pozat cu pistolul!

Un fotbalist de la Montreal Impact a fost suspendat după ce a postat o poză în care apare cu o armă în mână, informează dolce-sport.ro.

Fundaşul franco-canadian al echipei Montreal Impact, Wandrille Lefevre, a fost suspendat, după ce a postat pe contrul de Instagram o poză în care apare cu o armă în mână.

La comentariul pozei, Lefevre a scris: ”Din moment de Donald (Trump) este la putere, prevenirea este mai eficientă decât vindecarea”.

Clubul canadian s-a arătat îngrijorat de publicarea fotografiei, care a fost ştearsă între timp, şi a decis să-l suspende pe Lefevre pe termen nelimitat.

Fundaşul în vârstă de 27 de ani îşi prelungise în urmă cu trei luni contractul cu Montreal Impact pentru încă trei sezoane, cu opţiune pentru încă doi ani.

Nicolae Zuluf, 29 de ani, joacă azi la Voința Crevedia, în liga a patra din Ilfov. Căsătorit cu Sânziana Buruiană, cu care are o fetiță, fotbalistul a mai trecut pe la Victoria Brănești, CS Mioveni, Concordia Chiajna ori CS Afumați. La un moment dat, a fost în atenția lui Dinamo.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *