18/04/2024

Fetița Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică va petrece Paștele cu ambii părinți

Fetița Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică va petrece Paștele cu ambii părinți. Jurata de la Uite cine dansează! a făcut dezvăluirea în direct la tv. De asemenea, aceasta a recunoscut că din cauza unor probleme de sănătate, nu a putut ține post.

Fetița Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o norocoasă. Deși părinții ei s-au despărțit, aceștia au păstart o relație de prietenie, astfel încât aceasta să nu sufere în niciun fel.

Fetița Andreei Marin și a lui Ștefan Bănicăa crescut și își ajută mama la pregătirile pentru Paște

„În prima zi de Paşte vom sta acasă. Fetiţa mea va fi şi l tatăl ei, şi la mine. E important să simţim dragostea şi unitatea dintre noi.  Violeta e foarte cuminte, a fost bună la şcoală, e şi năzdrăvană în acelaşi timp. Sigur că e bine. E obraznică aşa cum era şi mama ei, la vremea ei”, a declarat Andreea Marin la Pro tv.

„Toată lumea se pregăteşte pentru Paşte. Mai avem două zile. Acum sunt în săptămâna în care ţin post. Am avut o problemă legată de sănătate şi de o anumită dietă pe care o ţineam şi nu am putut până săptămâna trecută, dar acum ţin post.Pregătesc totul cu Violeta. Paştele pentru mine reprezintă căldură şi familie, atâtă cât mi-a mai rămas. Ce avem mai bun? Ce purtăm în suflet. Cozonacul mare, pufos cu multă nucă şi rahat şi plăcintele poale-n brâu îmi plac. Gătesc şi eu. Ştiu să gătsc în măsura în care orice femeie ştie să facă ceva la ea acasă. Ajutorul meu este Violeta. Mă ajută mai ales când vine vorba de mâncat. Sunt momente frumoase. eu nu uit momentele cu mama în bucătărie”, a mai adăugat Andreea. Pe 13 februarie, Andreea Marin și Tuncay Ozturk au divorțat.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *