30/11/2021

Smiley, alături de familie de Florii. Cât de tare seamănă cu mama lui | FOTO

Toată lumea îl știe pe Smiley, este unul dintre cei mai cunoscuți mai îndrăgiți cântăreți de la noi. Artistul are însă și o familie foarte frumoasă cu care are o relație specială și puțini îi știu pe părinții săi.

Astăzi, în zi de sărbătoare, de Florii, cu o săptămână înainte de Paște, Smiley a petrecut, după cum chiar el a mărturisit, duminica în familie.

Artistul a postat pe Facebook o imagine în care apare alături de mama și tatăl său. Iar după asta a început un val de comentarii, fanii lui Smiley dându-și cu părerea despre asemănarea dintre el și părinții lui. Dacă unii au fost de părere că artistul seamănă leit cu mama lui, alții au considerat că asemănarea este mult mai mare în cazul tatălui.

Oricum ar fi, imaginea este una plină de culoare, iar faptul că-și petrece ziua însorită de Florii alături de familie a fost din plin apreciat de prietnii virtuali și fanii cântărețului.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.