18/07/2024

Mirela Vaida și-a scos băiețelul în parc în această dimineață. Fanii i-au atras imediat atenția când l-au văzut

Mirela Vaida și-a scos băiețelul în parc în această dimineață, însă fanii i-au făcut observație când au văzut că acesta nu poartă nimic pe cap, deșă era răcoare.

Mirela Vaida și-a scos băiețelul în parc și le-a spus bună dimineața, fanilor. Vedeta a profitat de timpul liber și s-a relaxat alături de fiul ei, Vladimir. „Bună dimineața, soare!!! Să aveți o săptămână excelenta!!!”, a scris Mirela pe contul de Facebook.

Mirela Vaida și-a scos băiețelul în parc la primele ore ale dimineții

“Cam frig să îl lași cu capul gol”, “O zi frumoasă să aveți”, au comentat fanii imediat. În vara anului trecut. Mirela Boureanu Vaida a născut un băiețel perfect sănătos. Recent, vedeta a mărturisit cum se menține în formă. „Am 54 de kilograme. Știți cum stau cu abdomenul? Am slăbit fără niciun regim. Mănânc la ciocolată câtă vreau, pentru că îmi permit…”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *