12/08/2022

OSCAR 2017| Cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu

În această noapte are loc la Los Angeles cea de-a 89-a ediție a premiilor Oscar, fiind cea mai lungă și spectaculoasă noapte din lumea cinematografiei. Toată lumea așteaptă să vadă cine vor fi marii câștigători ai râvnitelor statuete. Vedetele nu s-au sfiit însă să se întreacă în ținute spectaculoase pe covorul roșu.

Gala de decernare a premiilor Oscar reprezintă o oportunitate perfectă pentru vedete de a-și etala siluetele și de a atrage privirile  în cele mai frumoase și provocatoare ținute. Cele mai lăudate au fost de departe actrițele Charlize Theron, Emma Stone, Nicole Kidman sau Ruth Negga.

 

Charlize Theron

Emma Stone

Nicole Kidman

Ruth Negga

Marele eveniment are la Teatrul Dolby din Hollywood și este fi transmis în direct de peste 225 de țări și teritorii.

Umoristul american Jimmy Kimmel este pentru prima dată gazda premiilor Oscar 2017, iar acesta va fi ajutat de actorii Javier Bardem, Charlize Theron, Amy Adams, Riz Ahmed, John Cho, Dwayne Johnson, Felicity Jones, Leslie Mann, Janelle Monáe, David Oyelowo, Gael García Bernal, Scarlett Johansson, Halle Berry, Jamie Dornan, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Dakota Johnson, Shirley MacLaine, Kate McKinnon și Hailee Steinfeld și de  câștigători de anul trecut de la categoria cei mai buni actori, Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance și Alicia Vikander, care vor urca pe scenă și vor înmâna prestigioasele trofee câștigătoriilor.

Marele favorit al serii este filmul „La La Land”, care a dominat deja și gala  Globurile de Aur și care a egalat la nominalizări filmele Titanic și All About Eve, care dețin acest record, cu 14 nominalizări.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.