23/02/2024

Văduva lui Cornel Patrichi, mesaj pentru Florin Călinescu. „Acum am înțeles, ești…”

Văduva lui Cornel Patrichi, mesaj pentru Florin Călinescu. Cornelia Patrichi a fost impresionată de un gest pe care l-a făcut juratul de la Uite cine dansează.

În cadrul semifinalei de la show-ul de televiziune Uite cine dansează, de la Pro Tv, Florin Călinescu, care s-a accidentat înainte de emisiune, și-a amintit de regretatul coregraf Cornel Patrichi. Acesta din urmă a încetat din viață în apilie 2016.

Florin Călinescu a fost impresionat la emisiune de unul dntre dansurile executate de Marius manole și de partenera sa, Olesea, care le-au parodiat pe fetele din trupa Spice Girls.

„Mi-a adus aminte de Cornel Patrichi, Dumnezeu să-l odihnească, și de aerul acesta al începuturilor lui. (…) Avea aerul unei libertăți extraordinare și mi-am adus aminte cu nostalgie, pentru că mie Cornel mi-a realizat peste 150 de dansuri la Vineri seara ne distrăm cu Florin Călinescu”, a comentat Florin Călinescu.

Văduva lui Cornel Patrichi, mesaj pentru Florin Călinescu. „Uneori mă superi cu comentariile tale”

Văduva lui Cornel Patrichi, Cornelia Patrichi, a fost impresionată de cuvintele lui Florin Călinescu. I-a trimis un mesaj acestuia, pe o rețea de socializare.

„Îți mulțumesc Florin Călinescu că ți-ai adus aminte cu nostalgie de CORNEL PATRICHI, chiar dacă uneori mă superi cu comentariile tale”ghidușe”, de parca nu ai lua în serios arta dansului.

Acum am înțeles! Ești mai profund decât în aparență…..V-ar fi stat bine împreună la aceeași masă”, a spus Cornelia Patrichi.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *