23/05/2024

Grigore Leșe se pozează cu afișele lui pe stradă. Cum a fost surprins la ceas de seară, în Piața Victoriei | FOTO

Grigore Leșe se pozează cu afișele lui pe stradă. Rapsodul a fost surprins într-o ipostază neașteptată seara, în centrul Capitalei.

Grigore Leșe, în vârstă de 63 de ani, este un cunoscut interpret de muzică tradițională românească din zona Țării Lăpușului, România. A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, Facultatea de Interpretare (fagot). Este doctor în muzică și profesor asociat la Facultatea de Litere a Universității din București și la Universitatea de Muzică București.

Repertoriul lui este constituit din melodii vechi, provenind din folclorul autentic al zonei și marcând evenimente importante din viața omului. Grigore Leșe cântă și la diverse instrumente muzicale.

Grigore Leșe se pozează cu afișele lui pe stradă. Fotografii la ceas de seară, pe iarbă

Zilele trecute, la ceas de seară, Grigore Leșe, care anul trecut a cerut să fie scos din videoclipul trupei Taxi – „Despre smerenie”, se afla în centrul Capitalei, la exact la Piața Victoriei.

La un moment dat, acesta s-a așezat în fața unui panou pe care se afla un afiș care promova unul dintre spectacolele sale.

Artistul, care și în trecut a avut apariții de senzație pe străzile din București, a stat cuminte lângă afișul respectiv, în timp ce două persoane îi făceau de zor fotografii. din dorința de a face fotografii, artistul a neglijat faptul că nu se mai afla pe trotuar și a călcat pe iarba de pe margine.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *