29/05/2024

Anca Țurcașiu a fost luată în vizor de Iulia Albu. I-a dat trofeul BAU pentru ținută

Anca Țurcașiu a fost luată în vizor de Iulia Albu. Fashion-editorul nu a fost deloc impresionată de ținuta purtată de cântăreață.

Anca Țurcașiu este o cântăreață apreciată atât pentru talentul ei, cât și pentru felul spectaculos în care arată la 46 de ani.

Artista, care a pozat topless, a ajuns în gura Iuliei Albu, care i-a comentat una dintre ținutele pe care le-a purtat recent. Este vorba despre o rochiță de culoare roz pal, care nu a impresionat-o deloc pe excentrica Iulia Albu.

Anca Țurcașiu a fost luată în vizor de Iulia Albu. „Este o ținută foarte decentă pentru o doamnă fără mari pretenții”

„Este o ținută foarte decentă, pentru un botez, pentru o nuntă, pentru o doamnă fără mari pretenții, care nu apreciază un tiv bine făcut, la rochie, care nu știe să accesorizeze cu cerceii potriviți, pentru o doamnă… fără prea multe pretenții.

Mă gândesc la faptul că dacă îi vom da un trofeu, poate o vom impulsiona pe viitor. Așa ca… zic să îi dăm un trofeu BAU!”, a comentat Iulia Albu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *