14/06/2024

Valentina Pelinel, prima apariție în public după ce și-a botezat băiețelul. Cât de slabă e

Valentina Pelinel, prima apariție în public după ce și-a botezat băiețelul, pe Milan Cristian. Vedeta a fost prezentă în această seară la petrecerea de botez a fetiței Biancăi Drăgușanu.

Valentina Pelinel, prima apariție în public după ce și-a botezat băiețelul, în urmă cu doar câteva zile. Îmbrăcată în negru, din cap până în picioare, blonda a reușit să atragă atenția tuturor, mai ales că ținuta pe care a purtat-o făcea să pară mult mai slabă, lucru observat și de fani.

Valentina Pelinel, prima apariție în public după ce și-a botezat băiețelul, în mare secret

Anca Serea a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de Valentina Pelinel și o altă prietenă. “Sunteți deosebite”, “Anca, arăți minunat”, “Valentina pare tristă”, “Sunteți minunate”, sunt doar câtea dintre comentariile fanilor.

Lumea mondenă se împarte azi în două pentru a participa la botezurile cu ştaif din showbiz: cel al fetiţei Biancăi Drăguşanu şi cel al băieţelului Andreei Bănică. Ambele petreceri se anunţă de senzaţie, pentru că vedetele nu s-au uitat la bani când au ales locaţiile (de lux, evident), meniul sau decorurile. Valentina Pelinel, care tocmai a trecut şi ea prin emoţiile creştinării lui Milan, marţi, 2 mai (când a primit şi iubitul ei, Cristi Borcea, o permisie de 24 de ore), a decis să-şi lase băieţelul de aproape un an cu mama ei sau cu bona şi să semneze condica întâi la evenimentul Biancăi, apoi la cel al Andreei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *