29/05/2024

Elena Gheorghe a dezvăluit sexul bebelușului. „Nu am cuvinte, doar fericire”

Elena Gheorghe a dezvăluit sexul bebelușului. Artista, care așteaptă cel de-al doilea copil, este însărcinată în șase luni.

Elena Gheorghe a făcut miercuri, 19 aprilie, un anunț bombă. Ea a dezvăluit că este in nou însărcinată. Artista a ascuns sarcina timp de șase luni.

Cântăreața este căsătorită, din anul 2011, cu Cornel Ene. Primul lor copil, Nicholas, a venit pe lume doi ani mai târziu, în 2013.

 

Elena Gheorghe a dezvăluit sexul bebelușului. A dat de înțeles că va fi băiețel

Pe pagina sa de Instagram, Elena Gheorghe a postat o fotografie în care apare cu burtica de gravidă la vedere și cu fiul ei, Nicholas, alături de ea.

Comentariul care însoțește fotografia este unul prin care cântăreața dă de înțeles că cel de=al doilea cppil al său va fi tot băiețel.

„No words… just happiness! #babyno2comingsoon #speachless #happiness #mylittleboy #27weekspregnant (Nu am cuvinte… doar fericire! #bebeluşulcunumărul2vavenicurând #fărăcuvinte #fericire #micuţulmeubăieţel #însărcinatăîn27desăptămâni”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Post-ul Elena Gheorghe a dezvăluit sexul bebelușului. „Nu am cuvinte, doar fericire” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *