23/01/2021
Home / Fashion / Cum arata fusta croita din telefoane Lumnia, “prima fusta interactiva”

Cum arata fusta croita din telefoane Lumnia, “prima fusta interactiva”

Designerii Fyodor Podgorny si Golan Frydman, impreuna cu Nokia, au creat o fusta croita din telefoane Lumia, pentru a fi purtata, pe podium.

Cea mai discutata creatie vestimentara, prezentata la Saptamana modei, de la Londra, este o fusta facuta din telefoane mobile.

Duo-ul “Fyodor Golan” si-a unit fortele, si creativitatea, cu producatorul de telefoane Nokia, pentru a crea fusta folosind smartphone-uri Lumia 1520.

In locul unui material monocrom sau a unui model textil, fusta are 70 de ecrane pe care poate afisa, alternativ, imagini capturate de camera foto a telefoanelor sau fluxuri video live.

Creatorii obiectului vestimentar au implementat o aplicatie speciala, pentru a se asigura ca imaginile afisate pe ecrane sunt sincronizate cu miscarile modelelor.

Aceasta este considerata a fi prima fusta interactiva. La realizarea ei, creatorii Fyodor Podgorny si Golan Frydman, impreuna cu inginerii de la Nokia, au lucrat 3 luni.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cat de sexy a aratat Andreea Marin la un eveniment

Andreea Marin a fost prezentă zilele trecute la gala “Avanataje”, eveniment organizat de revista cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.