30/06/2022

Cum arata fusta croita din telefoane Lumnia, “prima fusta interactiva”

Designerii Fyodor Podgorny si Golan Frydman, impreuna cu Nokia, au creat o fusta croita din telefoane Lumia, pentru a fi purtata, pe podium.

Cea mai discutata creatie vestimentara, prezentata la Saptamana modei, de la Londra, este o fusta facuta din telefoane mobile.

Duo-ul “Fyodor Golan” si-a unit fortele, si creativitatea, cu producatorul de telefoane Nokia, pentru a crea fusta folosind smartphone-uri Lumia 1520.

In locul unui material monocrom sau a unui model textil, fusta are 70 de ecrane pe care poate afisa, alternativ, imagini capturate de camera foto a telefoanelor sau fluxuri video live.

Creatorii obiectului vestimentar au implementat o aplicatie speciala, pentru a se asigura ca imaginile afisate pe ecrane sunt sincronizate cu miscarile modelelor.

Aceasta este considerata a fi prima fusta interactiva. La realizarea ei, creatorii Fyodor Podgorny si Golan Frydman, impreuna cu inginerii de la Nokia, au lucrat 3 luni.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cat de sexy a aratat Andreea Marin la un eveniment

Andreea Marin a fost prezentă zilele trecute la gala “Avanataje”, eveniment organizat de revista cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.