23/09/2021

Viata lui Cristian Cioaca in inchisoare! Vezi ce ii fac detinutii

Se pare că în prezent el are nevoie de tratament special pentru a nu apuca pe mâinile celorlalți deținuți. Cristian Cioacă are de ispășit o pedeapsă de 15 ani și opt luni fiindcă în 2007 a ucis-o cu sânge rece pe soția lui, Elodia Ghinescu. Acum el se află în penitenciarul Colibași, în județul Argeș, unde este în pericol fiindcă o parte dintre ceilalți pușcăriași au tradiția de a se răzbuna pe toți polițiștii, sau reprezentanții legii, care au ajuns după gratii, „legându-i”, adică bătându-i.

Gardienii încearcă să îl protejeze, ei i-au oferit o celulă specială, nu merge la grupul sanitar frecventat de majoritatea deținuților, și este oprit de la contactul cu foarte mulți deținuți.

Această tradiție nu este doar o legendă, ci o tradiție reală în pușcăriile din România. Anul trecut un fost procuror a fost bătut brutal în Penitenciarul Iași, iar un altul, Vasile Șelaru, de la Parchetul Vaslui, acuzat de corupție, a fost agresat de un coleg de celulă.

Condamnat definitiv la 15 ani de închisoare, după cinci ani de anchetă şi doi ani de procese, soţul Elodiei, fostul poliţist Cristian Cioacă, a spus şi susţine în continuare că nu el a omorât-o pe Elodia, cerând insistent să se demonstreze cu probe certe dacă aceasta este vie sau moartă. Recent, Cioacă a depus o plângere penală la Parchetul Militar împotriva procurorului de caz, dar şi a unui poliţist şi a unui sepepist. Totodată, fostul poliţist speră ca, în curând, dacă i se va aproba cererea de revizuire, procesul său să se reia de la zero.
Inevitabil, Cioaca a fost intrebat de mai multe ori ce s-a intamplat cu Elodia si daca a omorat-o, asa cum sustin procurorii. “Daca e moarta, n-am ucis-o eu, asta e sigur. Sunt nevinovat si o sa ma lupt pana la capat ca sa demonstrez acest lucru“, ar fi spus Cioacă, potrivit cancan.ro.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.