22/01/2022

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor face declarații șocante. Ce i-a spus Tribunul înainte să moară

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor face declarații șocante, la un an și jumătate de la moartea soțului ei. Doina a dezvăluit ce s-a înâmplat cu Tribunul înainte să moară.

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor scoate la iveală amănunte mai puțin știute despre soțul ei, dar și despre cât de greu i-a fost ei și fetelor sale, după dispariția fostului politician.

 

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor nu poate trece peste moartea acestuia

„Tot timpul, în ultimul an, ne-a recunoscut că nu mai poate. Spunea «o să mor, o să mor, am să merg lângă mama»  În acea dimineaţă, la patru, pentru că el la ora aia nu dormea, ci se trezea să mănânce mi-a spus că a auzit cucuveaua. «Doina, tu ai auzit cucuveaua la baie? A cântat cucuveaua la baie…» Eu cred că ţi s-a părut. A simţit că va muri”, a spus Doina la Kanal D.

În anul în care Corneliu vadim Tudor a decedat, Doina şi omul politic ar fi împlinit 28 de căsnicie. cei doi erau împreună de 35 de ani şi deşi el era un om dificil soşia a ştiut să întotdeauna cum să se poarte cu el. „Avea momente când simţea nevoia să fie singur. El era în universul său sus. Nu cobora. A intrat acum 25 de ani în bucătărie. Îi duceam mâncarea pe tavă. Suna la sonerie. Nu spunea niciodată mulţumesc şi nici nu-şi cerea iertare. Se uita la emisiunile lui în reluare, ca să vadă cum i-a stat părul şi ce gest ar fi trebui să mai facă. El a fost viaţa mea şi sufletul meu pereche şi sufăr enorm că nu a vrut să meargă la doctor să trăiască”, a completat văduva lui Vadim Tudor.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, 14 septembrie 2015, în ziua în creştinii ortodocşi au sărbătorit Înălţarea Sfintei Cruci.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.