29/07/2021

VIDEO ”Ușurat” de 100.000 dolari de vameșii americani, Florin Salam e sigur că a fost denunțat: ”Nu mor caii când vor câinii!”

Florin Salam și-a încheiat turneul peste Ocean într-un mod foarte ”caritabil”, așa cum și-a numit seria de spectacole -”American Tour Charity”, după ce a fost nevoit să ”doneze” circa 100.000 dolari confiscați de vameșii de pe Aeroportul JFK din New York.

Joia trecută, când voia să se îmbarce într-o cursă cu destinația finală  Berlin, solistul a fost reținut pe aeroportul JFK din New York, deoarece avea la el o sumă de zece ori mai mare decât cea legală. Faptul că nu a completat un formular special și a preferat să treacă de control cu bani cash constituie infracțiune și l-a costat confiscarea sumei.

Întreaga sa trupă de acompaniament a fost, de asemenea, reținută și controlată, inclusiv bagajul de cală. Vizibil afectat, manelistul, care a intrat într-un tur de forță pentru a-și scoate paguba –diseară cântă la Parma, Italia, după ce vineri a fost la Berlin și sâmbătă la Stuttgard -a lăsat doar un mesaj sec despre pierderea materială. ”Am ajuns cu bine și să știți, nu mor caii când vor câinii!”, le-a transmis Florin Salam celor ce ”se îngrijesc” de paguba sa, mesaj ce, conform surselor din anturajul său,  vizează o persoană pe care manelistul o bănuiește că l-a denunțat, asta după ce nu a vrut să cânte într-un spectacol de-al său.

 

Florin Salam e sigur că a fost denunțat

De infracțiunea lui Florin Salam se feresc acum și cei ce i-au cântat în strună în ultima lună, perioadă pe care manelistul a petrecut-o pe teritoriu american. Dacă zilele trecute un organizator de evenimente din New York  se fălea cu faptul că se va ocupa de formele legale pentru un nou turneu Florin Salam în Statele Unite, acesta a fost anulat din fașă. De control nu a scăpat nici iubita sa,  Roxana Dobre, care l-a însoțit peste Ocean la doar două luni după ce a născut.

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published.