12/08/2022

Mihai Onilă i-a făcut soției o declarație de dragoste.”Foarte frumos”

Mihai Onilă i-a făcut soției o declarație de dragoste, pe contul de socializare, alături de care a atașat mai multe imagini cu cea pe care o iubesște de aproape 10 ani.

Mihai Onilă i-a făcut soției o declarație de dragoste la trei luni de la moartea fetiței lor. ” Ea este Adriana Onilă cea care ma face fericit si cea cu care voi forma o familie și în viața viitoare ! Te iubesc jumătatea mea !” , a scris Mihai Onilă pe contul de socializare.

Mihai Onilă i-a făcut soției o declarație de dragoste pe contul de socializare

Prietenii virtuali au fost cuceriți de cuvintele frumoase. „Foarte frumos. Să fiți fericiți”, „Dumnezeu să vă binecuvânteze „, le-au urat imediat fanii. Fetița lui Mihai Onilă a murit, iar Tragica veste a fost făcută publică pe contul de socializare al fratelui artistului, Gabi. Micuța Hope („Speranță”, în limba engleză n.r.) avea o tumoră pe creier, netratabilă.“Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, mepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență. Drum bun, sufletul meu de îngeraș”, a fost mesajul scris de Gabi Onilă pe rețeaua socială.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.