30/11/2021

EXCLUSIV/ Surpriză pentru iubitul Mădălinei Ghenea. A primit soacra la pachet cu copilul

Surpriză pentru iubitul Mădălinei Ghenea: vedeta și-a adus mama la București, ca bonă pentru fetița ei.  

Mădălina Ghenea se bucură din plin de noua ei viață, de proaspătă mămică.

Vedeta e nedezlipită de fetița pe care a născut-o zilele trecute. Ea se sfătuiește la fiecare pas cu mama ei, pe care a adus-o la București.

Mădălina Ghenea și iubitul ei, omul de afaceri Matei Stratan, și-au dorit enorm să devină părinți. Și au reușit. După o sarcină ținută secretă până în luna a opta, vedeta a născut zilele trecute într-o clinică privată din Capitală.

Odată ce s-a externat, împreună cu micuța ei, au început și emoțiile pentru Mădălina. Asta pentru că nu-i deloc ușor să vezi de un bebeluș, mai ales când este vorba despre primul copil.

Ca să se asigure că moștenitoarea lui Stratan va beneficia de cea mai bună îngrijire, ea și-a chemat la București mama, care deja este obișnuită cu postura de bunică, fratele vedetei fiind tatăl unui băiețel.

Mădălina locuiește în prezent în vila iubitului său, iar părinților ei, sosiți în Capitală din Slatina, le-a pus la dispoziție apartamentul pe care îl deține în centrul orașului. Practic, mama ei doar înnoptează în acel apartament, fiindcă peste zi se află în casa Mădălinei, unde îngrijește bebelușul sau îi dă celebrei sale fiice sfaturi legate de creșterea copiilor.

Dincolo de faptul că beneficiază astfel de un ajutor prețios, Mădălina a mai împușcat un iepure prin aducerea mamei sale ca bonă pentru fetiță: s-a asigurat că nu se scurg informații din casă ori poze de-ale copilei. Un risc deloc de neglijat, dacă angaja o bonă străină de familie.

 Urmează nunta?

 De când s-a cuplat cu Matei Stratan, Mădălina a devenit foarte secretoasă cu viața personală. Nu doar sarcina și-a ascuns-o, ci și logodna. Ba chiar se spune că vedeta și omul de afaceri s-ar fi cununat departe de ochii curioșilor, iar acum, singura care ar mai trebui făcută ar fi nunta! Surse apropiate cuplului susțin că Mădălina și Matei tocmai pentru asta s-ar pregăti acum: cununia religioasă, urmată de o petrecere mare, la care își vor invita rudele și prietenii. Nu este exclus să cupleze nunta cu botezul, cum au mai făcut și alte vedete.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.