14/06/2024

Mihaela Borcea, vacanță de două săptămâni la schi. Vedeta a lăsat afacerile deoparte și a plecat la relaxare | VIDEO

Mihaela Borcea, vacanță de două săptămâni la schi. Fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea a plecat la relaxare.

Mihaela Borcea este cunoscută ca fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în „Dosarul Transferurilor” și care are mari probleme de sănătate. Acesta din urmă și-a refăcut viață, după divorțul de Mihaela Borcea, alături de Alina Vidican, iar acum alături de Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit un băiețel pe nume Milan Cristian.

Mihaela Borcea, care a avut și ea mari probleme de sănătate, se ocupă de copiii ei și de afaceri. Acum, însă, vedeta a decis că e momentul unei vacanțe.

 Mihaela Borcea, vacanță de două săptămâni la schi. Își încarcă bateriile într-un peisaj de vis

Mihaela Borcea a lăsat deoparte afacerile și a plecat la munte. Ea a mers într-o stațiune de iarnă, acolo unde profită din plin de aerul curat, de peisajele de vis, dar și de zăpadă, pentru a schia.

„Vacanță… încă zăpadă… numai bine pentru schi!! Și afară ninge, deși este sfârșit de aprilie!!”, a spus Mihaela Borcea, care va sta plecată timp de două săptămâni.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *