19/04/2024

Reteta de Cotlet de miel la cuptor

MOD DE PREPARARE:
Pune ierburile aromate si usturoiul într-un mojarcu pistil si mărunţeşte-le până se formează o pasta. Adaugă uleiul de măsline, muştarul şi parmezanul, dacâ fotoseşti,
şi amestecă în continuare. Adaugă sare şi piper după gust, apoi unge cottetele cu pasta formată. Lasa-le la marinatîn frigidertimp de 1 oră.

Incinge cuptorul la 200°C. Unge o tavă cu ulei de măsline, aşazăîn ea cotletele marinate şi dă-le la cuptor timp de 30-40 de minute, până se rumenesc şi capătă o crustâ crocantâ.

Când sunt gata, scoate-le din cuptor şi lasă-le să se odihnească timp de 10 minute, înainte de a Ie felia. Friptura arată apetisant servită cu garnitură de cartofi sau legume la cuptor.

INGREDIENTE:
6 cotlete de miel, netransate
2 linguri ulei de masline, plus extra pentru uns
5 linguri de muştar Dijon
4 căţei de usturoi, zdrobiţi
2 linguri frunze de rozmarin proaspăt
2 linguri frunze de cimbru proaspăt
2 linguri de pătrunjel proaspăt
2 lingură de parmezan ras, optional
cartofi şi legume la cuptor, pentru servit în crustă de ierburi cu muştar

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Ansoa marinate cu masline

Ingrediente 500 gr ansoa proaspete 1 pahar cu otet de mere 1/2 pahar de ulei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *