24/03/2023

Chris Brown și Lil Wayne, implicați într-un dosar de trafic de droguri

Celebrii rapperi Chris Brown și Lil Wayne sunt implicați într-un dosar de trafic de droguri, anunță presa americană citând agenți federali care investighează cazul.

Potrivit presei, numele celor doi apar într-o serie de SMS-uri trimise de producătorul Harrison Garcia, unul dintre cei investigați că ar fi vândut droguri în valoare de mii de dolari.

În timpul procesului, procurorul Kevin Selent le-ar fi spus judecătorilor că Garcia a trimis unuia dintre asociații lui o imagine cu un transfer bancar făcut de Chris Brown pentru suma de 15.000 de dolari. Potrivit unui schimb de mesaje acei bani erau pentru droguri.

Un alt mesaj prezentat de procurori vorbea despre Lil Wayne care i-ar fi cerut producătorului să-i vândă cannabis. De altfel Agentul Selent a spus că Garcia a admis că i-a vândut lui Wayne ”multe narcotice”.

Agentul federal a refuzat să confirme informațiile apărute în presă spunând că este o investigație în curs.

Cântărețul american Chris Brown este cunoscut pentru numeroasele sale necazuri cu justiția. Ultima dată acesta a fost arestat, fiind suspectat că a amenințat o femeie cu o armă de foc. La scurt timp, el a fost eliberat, după ce a plătit o cauțiune de 250.000 de dolari

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *