15/07/2024

Actrița Shannen Doherty spune că se simte binecuvântată: “Cancerul a intrat în remisie”

Actrița Shannen Dohert, cunoscută pentru rolul din “Beverly Hills 90210”, le-a dat vești bune fanilor, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta a spus că boala a intrat în remisie și că se simte “binecuvântată”, relatează time.com.

Actrița în vârstă de 46 de ani a împărtășit vestea pe contul ei de Instagram. „Momente. Ele se întâmplă. Astăzi a fost şi este unul din acele momente. Ce înseamnă remisia? Am auzit acest cuvânt şi n-am ştiut cum să reacţionez. Sunt nişte veşti bune? Da. Copleşitoare. Da. Aşteptarea a luat sfârşit. După cum fiecare dintre cei care trec prin acest lucru ştie, următorii cinci ani sunt cruciali. Revenirile se întâmplă adesea. Mulţi dintre voi mi-au împărtăşit astfel de poveşti. Aşa că aștept, cu inima mai uşurată. Între timp, trebuie să iau nişte decizii. Reconstrucţia, care reprezintă mai multe intervenţii chirurgicale. Decizia de urma tratamentul pentru următorii cinci ani, care vine la rândul lui cu propriu set de probleme şi de efecte secundare. Sunt binecuvântată, ştiu asta. Dar deocamdată…. remisia. Voi profita de acest lucru ca să trag o gură de aer“, a scris actriţa pe Instagram.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic. De atunci, actrița americană a ținut un fel de jurnal online al luptei sale cu această boală. Pe contul ei de Instagram, vedeta a împărtășit multe informații, fotografii și înregistrări video. La sfârșitul lunii februarie, Shannen a anunțat că a finalizat ședințele de chimioterapie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *