14/06/2024

Antonia și Alex Velea trag împreună de fiare. Imagine rară cu cei doi în sala de sport

Antonia și Alex Velea trag împreună de fiare. De altfel, artiștii au recunoscut că majoritatea lucrurilor le fac împreună. Aceștia se iubesc atât de mult, încât nu pot sta departe unul de celălalt.

Antonia și Alex Velea trag împreună de fiare. Interpretul a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de mama celor doi băieți ai lui, care îl îmbrățișează. Alături de fotografie, cântărețul a postat și un mesaj.

Antonia și Alex Velea trag împreună de fiare pentru un fizic de invidiat

„Fierarii îndrăgostitți ” a scris Alex Velea pe Facebook. „Vă iubesc, sunteți perfecți”, „Ce frumoși sunteți”, „Unde este Achim?”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe contul de Facebook.

Ca la fiecare ediție Uite cine dansează!, și în cea care s-a desfășurat în a doua zi de Paște, o echipă a fost eliminată. Antonia și partenerul ei de dans au fost eliminați luni seara, iar cântăreața a părăsit platoul cu lacrimi în ochi.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *