16/09/2021

Actuala si fosta sotie a lui Cristi Borcea, impreuna !! Necazul le-a transformat brusc in cele mai bune prietene, cel putin deocamdata

Unde-s doua, puterea creste! Pesemne ca pe asta s-au bazat cele doua doamne Borcea, fosta si actuala, cand au decis sa se alieze ca sa treaca mai usor peste drama care s-a napustit asupra familiei.

Odata cu Cristi Borcea, au fost parca si ele condamnate la sase ani si patru luni…de singuratate.

Slava Domnului ca Mihaela s-a obisnuit deja in aceasta postura…de aproximativ trei ani de cand s-a despartit de fostul actionar de la Dinamo.

Pentru Alina e mai greu…dar, cu siguranta, fost doamna Borcea ii va impartasi cate putin din propria experienta. Mai ales acum ca cele doua au inceput sa se viziteze tot mai des…

Zilele trecute, am gasit-o pe Alina, la ceas de seara, chiar la salonul celei pe care, pana nu de mult, o considera cea dintai rivala. Greu de crezut ca actualei sotii a lui Cristi ii ardea de tratamente cosmetice…am zice, mai degraba, ca tot de dragul dinamovistului au ajuns impreuna.

E clar ca vestea condamnarii le-a afectat pe amandoua in aceeasi masura. Alina, in schimb, n-a rezistat mai mult de 24 de ore fara sa-si vada sotul. S-a dus sa-l viziteze chiar din a doua zi de arest. Vizibil sfasiata de durere, blonda a facut slalom printre camerele de filmat, fara sa scoata niciun cuvant.

Doua zile mai tarziu, la poarta Penitenciarului si-a facut aparitia si Mihaela Borcea impreuna cu cei trei copii. Si ea, afisand aceeasi tristete evidenta. Noroc cu copiii ei care ii da putere sa mearga mai departe.

Unul dintre ei este acum si stalpul familiei. Inainte sa se predea, Cristi Borcea i-a predat stafeta la sefia familiei lui Patrick, baiatul lui cel mare. Tanarul incearca din rasputeri sa-si adune toate puterile sa duca la bun sfarsit misiunea primita. Momentan, pare ca cel mai bine ii fac iesirile cu prietenii…zilele trecute l-am gasit la mall. S-a relaxat mai intai la o cafenea, dupa care s-a orientat catre un film bun.

Doar doar sa mai uite de supararea de acasa.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.