14/06/2024

Simona Gherghe s-a măritat. Ce buchet frumos de flori a avut vedeta de la Antena 1

Simona Gherghe s-a măritat în secret, în acest weekend. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, în care le-a arătat fanilor cum arată buchetul ei.

Simona Gherghe s-a măritat în secret cu Răzvan, cel care îi este alături de mai mulți ani. Cei doi vor deveni părinți în curând, iar în acest weekend au spus da! în fața ofițerului de stare civilă.

Simona Gherghe s-a măritat în secret cu Răzvan, tatăl copilului ei

„Toata primavara mea e in buchetul ast”,  a scris Simona Gherghe pe contul de socializare.  La căsătoria civilă, Simona Gherghe a purtat o rochie roz și a avut buchetul cu flori de liliac. Prietenii virtuali i-au felicitat și s-au bucurat pentru evenimentul anunțat astăzi de prezentatoarea de la Acces Direct.

Simona Gherghe și iubitul ei au ales nașii fetiței lor, care va veni pe lume în curând.  Naşii fiicei Simonei Gherghe vor fi Ionela Năstase, care s-a retras din televiziune în urmă cu ceva timp şi Vlad Petreanu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *