29/05/2024

Adela Popescu le-a arătat fanilor cum arăta pe vremea când era bebeluș. Reacția lui Radu Vâlcan i-a luat prin surprindere pe toți

Adela Popescu le-a arătat fanilor cum arăta pe vremea când era bebeluș și pentru că o iubește mai mult decât orice, soțul ei i-a făcut o surpriză de proporții. Acesta a postat pe contul de socializare imaginea cu mama băiețelului său, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Adela Popescu le-a arătat fanilor cum arăta pe vremea când era bebeluș, cel mai probabil de aceeași vârstă cu fiul ei, Alexandru. „Baița, sughițul și-un pic de nostalgie”, a scris ea pe Facebook.

Adela Popescu le-a arătat fanilor cum arăta pe vremea când era bebeluș. Reacția  lui Radu Vâlcan i-a luat prin surprindere pe toți

Adela Popescu le-a arătat fanilor cum arăta la doar câteva luni de la naștere

Radu Vâlcan i-a urmat exemplul și a postat și el fotografia, pe contul personal de Instagram. Acesta a scris un mesaj prin care și-a arătat admirația și recunoștința față de femeia de lângă el. „Frumoasă de mică, mamă eroină!❤”, a scris Radu. Adela Popescu și familia sa au petrecut Paștele la Susani, acestea fiind primele sărbători pascale alături de micuțul ei.

Post-ul Adela Popescu le-a arătat fanilor cum arăta pe vremea când era bebeluș. Reacția lui Radu Vâlcan i-a luat prin surprindere pe toți apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *