15/07/2024

Ilinca Vandici, primele declarații după ce s-a măritat în secret. „Am vrut să fie…”

Ilinca Vandici, primele declarații după ce s-a măritat în secret cu tatăl copilului ei. Cei doi au spus Da! la starea civilă, într-un cadru extrem de strâns. Vedeta a vorbit despre cel mai frumos moment din viața ei.

Ilinca Vandici, primele declarații după ce s-a măritat în secretcu Andrei. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! va face în vară și nunta dar și botezul băiețelului ei.

Ilinca Vandici, primele declarații după ce s-a măritat în secret. "Am vrut să fie..."

Ilinca Vandici, primele declarații după ce s-a măritat de Paște

„Da, am făcut pasul. Ne-am căsătorit. Este o chestiune care ține de sufletul nostru, am vrut să fie ceva restrâns. Sunt niste lucruri extrem de frumoase pentru o femeie”, a declarat Ilinca Vandici pentru Știrile KanalD. „Am intrat în 7 luni, undeva în luna iunie se va naște. Au aparut unele contracții. Incerc sa stau mai linistita. Vorba lui Andrei, bebelușul meu merita cea mai mare si frumoasa petrecere din lume. Undeva prin toamna urmeaza petrecerea de botez”, a  mai adăugat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici s-a căsătorit în mare secret de Paște. Se pare că  vedeta nu a știut nimic, iar planul a fost pus la cale de iubitul ei și nașii acestora, care le sunt și prieteni buni.

 

Post-ul Ilinca Vandici, primele declarații după ce s-a măritat în secret. „Am vrut să fie…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *