25/06/2024

Artistul Uddi și iubita lui se iubesc de 3 ani. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe fostul concurent de la X Factor

Artistul Uddi  și iubita lui au aniversat 3 ani de când sunt împreună. Dragoș Udilă a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de Mara Roșioru, tânăra care l-a cucerit definitiv pe interpret.. Solistul piesei „Aseară ți-am luat basma” este în culmea fericirii.”

Artistul Uddi și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi aniversează trei ani de iubire.  Anunțul a fost făcut de acesta pe contul de Facebook. Alături de mesaj, interpretul a postat și o imagine alături de iubita lui.

Artistul Uddi și iubita lui, mai îndrăgostiți ca niciodată

Dragoș Udilă a devenit cunoscut odată cu participarea la X Factor. Succesul l-a cunoscut după ce a lansat piesa „Aseară ți-am luat basma”, melodie cu care a dat lovitura pe piața muzicală. „#3teipentrutotodeauna. Binecuvântați”, a scris Dragoș Udilă. Zeci de like-uri au apărut imediat, dar și cometarii. „Bravo, felicitări”, „Cât de tare. Vă pupăm”, le-au transmis prietenii virtuali.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *