29/07/2021

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”E posibil să mă fi culcat cu tatăl meu?”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela

Numele meu e Maricica, dar mi se spune Mari. Mama mea m-a lăsat la naștere, așa că am ajuns într-un centru. După ce m-am dat la viață… sper că înțelegi… mi-a plăcut și am vrut tot mai mult. Așa că dintr-o fată timidă, am ajuns o nimfomană și am zis că de ce să nu câștig un ban din asta. Zis și făcut, am ajuns să mă prostituez pe șoselele Capitalei. Sunt curată și numai cu prezervativ.

Într-o zi am avut un client de vreo 56 de ani. Știi, lor le place să și discute. Mi-a povestit că în tinerețea lui avea o damă. Am bănuit că tot o femeie cu care făcea amor pe bani. Mi-a spus că o chema Lili, avea ochii albaștri, că are 3 copii, toți dați la centru. Se potrivește perfect cu mama mea.

Dacă e tatăl meu? Îți dai seama? E posibil să mă fi culcat cu tatăl meu? Nu știu dacă să caut adevărul, să rup legătura cu acest bărbat și să-mi văd de viața mea. Se zice că femeile ca mine nu prea au suflet, dar nici așa nu pot….

Adela răspunde:

Dragă Maricica,

Este inutil să te frămânți în legătură cu evenimente care deja au avut loc. Chiar și dacă acel bărbat ar fi tatăl tău, tu în acel moment nu ai știut. Nu știu dacă vrei să afli dacă el chiar este tatăl tău. Pentru că, dacă se dovedește că este așa, relația cu el va fi întotdeauna afectată de modul – complet nepotrivit – în care v-ați cunoscut.

De fapt, cred că aici e problema ta: pe de o parte îți dorești să-ți cunoști tatăl, pe de altă parte ți-e frică să nu fie el. Înainte de a-l cunoaște pe acest om ai avut vreo tentativă de a-ți cunoaște tatăl? Dacă nu, atunci nu e cazul să te apuce acum ”glasul sângelui”. Cum nu te-a interesat până acum, n-o să te intereseze nici de acum încolo. Dacă, însă, undeva în adâncurile sufletului tău ți-ai dorit să-l cunoști, îți înțeleg zbuciumul.

Timpul înapoi nu poți să-l dai, astfel încât ești nevoită să iei lucrurile așa cum sunt. Ori nu te mai gândești și încerci să uiți toată povestea, ori iei taurul de coarne și investighezi. Însă, chiar și dacă el îți este tată, gândește-te. Te-a lăsat baltă atâția ani, nu a avut habar că tu exiști, nu te-a căutat, nu a vrut să știe de tine. Ce-ți trebuie acum să dezgropi morții? Ce ai putea să obții din partea lui?

Crezi că, dacă îl regăsești și este el, vei putea să recuperezi anii în care ai fost părăsită și ai avut cea mai mare nevoie de el? Ești matură acum, un tată bătrân și vicios nu poate decât să-ți complice viața, puțin probabil să iasă ceva bun din această descoperire.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.