14/06/2024

Emoții cumplite la Acces Direct. Au chemat ambulanța după ce a leșinat în direct

Emoții cumplite la Acces Direct, după ce una dintre invitate a leșinat în direct. Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii a chemat imediat ambulanța pentru a-i acorda femeii primele îngrijiri medicale.

Emoții cumplite la Acces Direct. Maria, una dintre invitate a leșinat și a căzut în platoul emisiunii. Totul a pornit de la un caz social prezentat de Mirela Vaida. Şi-a căutat timp de 20 de ani de zile mama, iar echipa „Acces Direct” i-a îndeplinit dorinţa.

Emoții cumplite la Acces Direct. Au chemat ambulanța după ce a leșinat în direct

 

Emoții cumplite la Acces Direct, după ce a leșinat în fața tuturor

Copleşită de emoţii, când şi-a văzut mama după tot acest timp, Maria a leşinat imediat, iar Mirela Vaida a anunţat faptul că a chemat salvarea. „Aveam parcă 12-13 ani. Nu-mi mai aduc aminte clar. Am încercat s-o caut, n-am dat de dânsa”, a declarat Maria la Antena 1.

 

Post-ul Emoții cumplite la Acces Direct. Au chemat ambulanța după ce a leșinat în direct apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *