15/07/2024

Dunărea Brăila a obținut matematic locul secund cu o etapă înainte de final. Mădălina Zamfirescu se desparte de echipă / VIDEO

Dunărea Brăila a obţinut matematic locul secund cu o etapă înainte de final. Mădălina Zamfirescu se desparte de echipă.

HC Dunărea Brăila a obţinut matematic titlul de vicecampioană a României, cu o etapă înaintea finalului sezonului, după ce a învins pe HCM Râmnicu Vâlcea, luni seară, pe teren propriu, 26-18 (12-6). Este cea mai bună performanţă din istoria clubului, după locul trei obţinut în sezonul 2013/2014.

Mădălina Zamfirescu a sosit la Brăila în campionatul 2015-2016, odată cu instalarea la conducerea tehnică a echipei a lui Costică Buceschi. În primul an ea a fost împrumutată la Brăila de HCM Baia Mare, alături de Aneta Udriştioiu şi Bianca Tiron, în schimbul Gabrielei Perianu.

După două sezoane la Brăila şi o aprticipare în vara anului trecut cu naţionala României la Jocurile Olimpice, evoluţiile Mădălinei Zamfirescu au atras atenţia şi altor cluburi din ţară, dar şi din străinătate. În această primăvară, centrul echipei brăilene şi al naţionalei României a semnat un contract valabil pe un an cu echipa Debrecen din Ungaria.

Ataşamentul ei faţă de publicul de la Brăila care a iubit-o şi a susţinut-o mereu a facut ca la finalul ultimului meci din Liga Naţională jucat în sala Polivalentă să izbucnească în lacrimi. Pe finalul meciului cu Vâlcea (oraşul ei natal), galeria brăileană a afişat un mener cu mesajul ”Respect Madalina”.

Totuşi, Mădălina Zamfirescu a lasat o portiţă de revenire la Brăila, dacă nu se va acomoda la viitoarea sa echipă, HC Dunărea să fie prima opţiune în situaţia în care se va întoarce în România.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *