23/05/2024

Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Kovesi cere revocarea sa

Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Procurorul Direcției Națională Anticorupție (DNA) Eugen Stoina, care – aflat sub influenţa băuturilor alcoolice – a provocat un accident de circulaţie în Capitală.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a fost spitalizată, iar procurorul se afla în concediu de odihnă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi seară, de procurorii DNA, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a notificat instituţia cu privire la faptul că, la data de 11 ianuarie 2018, ora 19:30, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care aparţine şi care era condus de procurorul Stoina Eugen.

Procurorul DNA Eugen Stoina

Procurorul DNA Eugen Stoina  | FOTO: Facebook.com

Accidentul s-a produs în Bucureşti, joi – 11 ianuarie, în jurul orei 15:00, iar în urma impactului nu au rezultat victime care să fie spitalizate.

”Din datele care ne-au fost comunicate, a rezultat faptul că cel care a produs accidentul de circulaţie, prin aceea că nu a păstrat distanţa regulamentară între vehicule, este procurorul Stoina Eugen şi că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de şeful de secţie”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a transmis către Secţia pentru Procurori a CSM, solicitarea de aviz în vederea revocării domnului Stoina Eugen din funcţia de procuror DNA.

FOTO main: Adrian Manolescu


CITEȘTE ȘI…

REPORTAJ| Radioamatorii, precursorii celor care ”înfierbântă” Facebook-ul, o tagmă ce refuză ”să se predea” (FOTO&VIDEO)

EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii!


 

Post-ul Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Kovesi cere revocarea sa apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *