23/05/2022

Fiica lui Adrian Iovan, Irina, va veni in tara pentru a se ocupa de parastasul tatalui sau.

O tara intreaga a fost socata la sfarsitul lunii ianuarie, cand Adrian Iovan a murit inchetat de frig, in munti, dupa ce avionul pe care il pilota, se prabusise. Fostul sot al Romanitei Iovan a fost inmormantat cu onoruri militare si privit de milioane de romani ca un adevarat erou.

La funeraliile acestuia au luat parte ambele foste sotii ale acestuia, dar si fiica sa din prima casnicie, Irina. La sfarsitul acestei luni se vor implini 40 de zile de la moartea pilotului, iar Irina va veni in tara pentru a-i aduce un omagiu tatalui sau, asa cum o cere traditia ortodoxa:

“Irina incearca sa treaca peste aceasta tragedie. L-a visat cateva nopti pe tatal sau. Aveau o relatie speciala, chiar daca se vedeau rar. Ea va veni sambata viitoare special din Franta, acolo unde locuieste alaturi de sot si copil. Vrea sa se ocupe personal de parastasul lui Adrian, sa fie sigura ca totul se va intampla asa cum cere datina. Am inteles ca pomana va avea loc in casa acestuia de la marginea Bucurestiului.

Tot atunci, Irina va strange o parte din hainele tatalui sau, pe care le va da prietenilor apropiati ai acestuia. Cel mai probabil, la pomana va lua parte si doctorul Radu Zamfir, cu care Iovan a avut o relatie extrem de apropiata”, a declarat un apropiat al regretatului pilot.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.