13/08/2022

Alina Eremia, solista din Lala Band, i-ar fi “spart” casa unui coleg de serial !!

Tânără, cuminte şi frumoasă! Aşa o ştie toată lumea pe Alina Eremia, solista din LaLa Band. Vedeta ascunde o poveste de amor încâlcită:  i-ar fi „spart” casa unui coleg de serial!

e-a lungul celor trei ani de când filmează pentru serialele de la Pro TV şi Acasă, s-a zvonit de multe ori că Alina Eremia ar fi avut relaţii cu colegii de filmare şi din trupă. Actriţa şi cântăreaţa s-a cuplat cu un coleg nou, Silviu Mircescu, pe care l-a despărţit de iubită, iar apoi i-a spus „Adio”.

Cine şi-ar fi închipuit că idolul unei generaţii ar putea „sparge” un cuplu bine sudat? Ea este nimeni alta decât Alina Eremia (20 de ani) din LaLa Band şi din serialul „O nouă viaţă”, care e difuzat în timpul săptămânii la postul Acasă. El se numeşte Silviu Mircescu, are 24 de ani şi îl interpretează în serial pe comisarul Mircea Dănescu, cel mai nou personaj din poveste.  Intre cei doi s-ar fi născut o poveste de dragoste şi pe perioada filmărilor au devenit foarte apropiaţi.

„Aveau foarte multe scene de filmat împreună şi erau nedespărţiţi încă de la începutul anului. Au devenit prieteni intimi şi timp de câteva săptămâni au fost nedespărţiţi. Chiar şi la concertul de lansare de la Afi Palace i-a fost alături Alinei, unde i-a urmărit fiecare mişcare. Cu toate acestea, prietenia celor doi s-ar fi încheiat după terminarea filmărilor pentru că acum nu se mai văd”, a povestit o sursă de pe platourile de filmare.

Relaţia de prietenie dintre cei doi nu i-a căzut prea bine iubitei oficiale a lui Mircescu. Actriţa Diana Roman (23 de ani), pe care o ştiţi din serialele “Îngeri pierduţi” (Acasă) şi „Fetele lu’ dom’ Profesor” (Kanal D), l-a susţinut când acesta a participat la „Vocea României”.

Ea i-a fost alături în toate proiectele acestuia până a aflat că îşi petrece prea mult timp cu Alina Eremia. Atunci, i-a dat papucii. În urmă cu câteva zile, actriţa a povestit într-un cerc de prieteni că s-au despărţit din cauza actriţei. „Alina a fost motivul principal al rupturii noastre, dar acum am deja altă relaţie şi nu mă mai interesează subiectul”.  Actriţa Diana Roman a confirmat despărţirea.

„Da, e adevărat că ne-am despărţit! Nu vreau să intru în detalii, au fost neînţelegeri între noi. Nu mă interesează relaţia lui cu Alina Eremia, atâta timp cât nu am păstrat legătura”, a povestit actriţa Diana Roman. Actorul a rămas şi fără fosta iubită, dar şi fără Alina, cu care nu s-a mai văzut în ultima vreme.

 

Diana Roman şi Silviu Mircescu, cuplul „stricat” de Alina Eremia, au fost împreună doi ani, până la sfârşitul lui ianurie 2014. Diana a terminat Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti. Anul trecut a jucat în serialul „Îngeri pierduţi”, de la Acasă, iar acum poate fi văzută în „Fetele lu’ dom’ Profesor” de la Kanal D.

Actriţa mai joacă în câteva piese de teatru şi la teatrul Nottara. Silviu Mircescu este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti. Anul trecut a participat la „Vocea României” de la Pro TV, dar nu a trecut de preselecţii. A jucat în mai multe piese de teatru, a apărut în mai multe videoclipuri şi spoturi publicitare, iar anul acesta apare în „O nouă viaţă” de la Pro TV.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.