23/05/2024

Oana Turcu, iepuraş pentru Andrei Ștefănescu, la doar câteva săptămâni după ce a devenit tată. Cum arată băiețelul său

Oana Turcu, iepuraş pentru Andrei Ștefănescu, la doar câteva săptămâni după ce a devenit tată, în prima zi de Sărbătoare, de la ora 15:30.

Oana Turcu, iepuraş pentru Andrei Ștefănescu. La doar câteva săptămâni de la venirea pe lume a lui Ayan, îndrăgitul interpret de la Alb Negru şi soţia sa, Antonia, au invitat echipa emisiunii “Refresh by Oana Turcu” la ei acasă pentru a-şi prezenta cel mai nou membru al familiei într-un interviu sincer despre momentul în care s-au cunoscut, când se vor căsători, dar şi despre modul în care a aflat Andrei că băieţelul său a venit pe lume.

Oana Turcu, iepuraş pentru Andrei Ștefănescu, la doar câteva săptămâni după ce a devenit tată. Cum arată băiețelul său

Oana Turcu, iepuraş pentru Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru

“Este perfect pentru mine!”,  spune proaspăta mămică, Antonia.  “Ne-am cunoscut la un eveniment muzical, eu am început să mă uit la el!”, va mai spune Antonia, iar Andrei o completează: “relaţia a pornit greu. Niciunul dintre noi nu e naiv, dar am demonstrat că lucrurile pornite mai uşor sunt de durată”.

 

 

 

Post-ul Oana Turcu, iepuraş pentru Andrei Ștefănescu, la doar câteva săptămâni după ce a devenit tată. Cum arată băiețelul său apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *