25/06/2024

Claudia Pătrășcanu și-a botezat băiețelul. Ce ținută spectaculoasă a purtat artista

Claudia Pătrășcanu și-a botezat băiețelul, sâmbătă, 21 aprilie. În urmă cu doar câteva zile, interpreta a declarat că petrecerea va fi una restrânsă, iar la eveniment au participat doar prietenii apropiați.

Claudia Pătrășcanu și-a botezat băiețelul, pe Nicolas Mihail, care a venit pe lume la începutul acestui an. Pentru eveniment, artista a purtat o ținută spectaculoasă, iar look-ul a fost unul special. Dovada stă în imaginea postat pe aceasta pe contul de socializare.

Claudia Pătrășcanu și-a botezat băiețelul într-un cadru restrâns

Claudia Pătrășcanu a născut pe 24 ianuarie și a devenit mamă pentru a doua oară. Deși artista anunțase că va naște pe 31 ianuarie, aceasta a adus pe lume un băiețel, pe nume Nicolas Mihail, mai devreme decât plănuise.

În urmă cu doar câteva zile, Claudia a dat câteva detalii despre petrecerea de botez, ținând să precizeze că petrecerea va fi restrânsă. Ne-am familiarizat cu botezul de data aceasta. Gabi a ales locația și sunt foarte fericită. Va fi o petrecere mai restrânsă. Tema este îngeri. Nu o să dau prea multe detalii, poate vă trimit mai multe poze după botez”, a declarat Claudia Pătrășcanu  la Antena Stars.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *