25/06/2024

Andreea Berecleanu se destăinuie. Acum nu mai e niciun motiv de îndoială

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu și-a amintit de vremurile sale de început și a afirmat că există un anumit lucru care nu s-a schimbat de-a lungul anilor.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România.

Vedeta, care este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1, și-a amintit de vremurile sale de început.

Andreea Berecleanu, care este căsătorită cu medicul Constantin Stan, a făcut o dezvăluire legată de coafura sa, care a rămas neschimbată încă de când și-a început cariera în televiziune.


„În 1993, când am intrat prima dată în direct la tv (Soti, la acea vreme) s-a întâmplat atât de spontan încât nu a apucat Mirela Vescan să îmi dea decât o pudră și să-mi prind părul, atunci foarte bogat și lung. Din acel moment, au trecut aproape 25 de ani și nu am renunțat la această coafură adolescentină, clasică, atemporală.

Și nu-mi pare rău că m-am încăpățânat să nu-l vopsesc, să nu port breton etc. În curând, voi cauta fotografii sau cadre de la începuturi, sper să le mai găsesc!”, a explicat Andreea Berecleanu, care și-a pierdut tatăl în luna septembrie a acestui an.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Nașa blondă, sexy și îmbrăcată în albastru. Ajunge rar în țară, dar a venit special pentru nunta lui Adrian Mutu


 

Post-ul Andreea Berecleanu se destăinuie. Acum nu mai e niciun motiv de îndoială apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *