22/01/2022

Andreea Berecleanu se destăinuie. Acum nu mai e niciun motiv de îndoială

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu și-a amintit de vremurile sale de început și a afirmat că există un anumit lucru care nu s-a schimbat de-a lungul anilor.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România.

Vedeta, care este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1, și-a amintit de vremurile sale de început.

Andreea Berecleanu, care este căsătorită cu medicul Constantin Stan, a făcut o dezvăluire legată de coafura sa, care a rămas neschimbată încă de când și-a început cariera în televiziune.


„În 1993, când am intrat prima dată în direct la tv (Soti, la acea vreme) s-a întâmplat atât de spontan încât nu a apucat Mirela Vescan să îmi dea decât o pudră și să-mi prind părul, atunci foarte bogat și lung. Din acel moment, au trecut aproape 25 de ani și nu am renunțat la această coafură adolescentină, clasică, atemporală.

Și nu-mi pare rău că m-am încăpățânat să nu-l vopsesc, să nu port breton etc. În curând, voi cauta fotografii sau cadre de la începuturi, sper să le mai găsesc!”, a explicat Andreea Berecleanu, care și-a pierdut tatăl în luna septembrie a acestui an.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Nașa blondă, sexy și îmbrăcată în albastru. Ajunge rar în țară, dar a venit special pentru nunta lui Adrian Mutu


 

Post-ul Andreea Berecleanu se destăinuie. Acum nu mai e niciun motiv de îndoială apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.