23/05/2024

Andreea Bănică își botează băiețelul. Toate detaliile despre petrecere. Ce element va lipsi de la evenimentul micuțului Noah. “Nu pot să spun dacă vom avea…”

Andreea Bănică își botează băiețelul duminică, 7 mai, în aceeași zi în care și Bianca Drăgușanu își va creștina micuța. Artista a dat detalii de ultimă oră, despre cel mai important eveniment din viața ei.

Andreea Bănică își botează băiețelul, pe Noah, iar emoțiile sunt mai mari decât credea interpreta. Vedeta și soțul ei au pus la punct ultimele detalii și a recunoscut că este posibil ca micuțul să nu ai ursitoare, așa cum ar fi normal.

Andreea Bănică își botează băiețelul peste câteva zile

„Luam masa în oraș cu nașii! E o mâncare delicioasă, e exact ce ne-am dorit! Gustul e perfect! Dacă mâncarea e bună, eu nici nu întreb ce am mancat! Avem crevetele gigant în crustă de migdale. Avem ton proaspăt. Nu îți spun prin ce stres trec! În fiecare zi e un stres continuu! E mare! Tema noastra e cum ne simțim noi bine, cum vrem să fie pentru Noah!”, a spus Andreea la Kanal D. „Botezul îl facem în biserică, va fi băgat în cristelniță. Nu pot să spun dacă vom avea ursitoare sau altceva, dar invitații noștri se vor simți bine, noi vom ține cont de ei. Tortul e minunat, e impecabil, e gustos. Eu și Lucian am mai fost înainte, ca sa îl gustăm, înainte să venim cu nașii”, a precizat Andreea Bănica, despre botezul băiețelului e.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *