19/07/2024

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai impart același pat. Motivul pentru care s-au separat

 Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai impart același pat și asta pentru că realizatorul tv are piciorul în ghips și nu mai poate urca la etaj,  așa cum ar trebui.

Răzvan Simion are în continuare piciorul în ghips și nu poate urca scările.  ”Mi-a zis că nu mai e ca altă dată. Nu-i mai aduc micul dejun la pat. Păi nu mai pot să urc la etaj”, a povestit Răzvan Simion pentru XNS.

Lidia Buble si Razvan Simion la Media Music Awards

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai impart același pat de ceva timp

Lidia Buble și realizatorul tv dorm în paturi diferite din cauza problemei cu piciorul  ”Nu am loc. E o canapea mică, iar eu o sunt o lăbărțată noaptea”, a dezvăluit Lidia Buble la Antena 1.

În ciuda tuturor piedicilor, Răzvan Simion și Lidia Buble și-au văzut liniștiți de relația lor, iar acum se află într-un punct în care își pot exprima dragostea în public și se pot comporta firesc, ca o adevărată familie.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV. Cât este de afectat Mihai Leu pentru că fiul său nu face nici box, nici automobilism


 

Post-ul Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai impart același pat. Motivul pentru care s-au separat apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *