18/04/2024

VIDEO EXCLUSIV/ A prins gustul cârnaților! Anna Lesko vrea să-și facă rețea de restaurante

Cumva, printre concerte, ore dedicate picturii și creșterea copilului, Anna Lesko își găsește timp și pentru afaceri. Au trecut doar 6 luni de când și-a deschis un local alături de o prietenă și îi place deja atât de mult noua postură, încât Anna Lesko vrea să-și facă rețea de restaurante!

La sfârșitul lunii octombrie, anul trecut, Anna Lesko a devenit femeie de afaceri, după ce împreună cu o prietenă de-a ei a investit într-un restaurant axat pe hog-dogi și cârnați.

Dacă la început era circumspectă, de când a văzut că locația merge bine, cântăreața de origine basarabeană recunoaște că ia în calcul extinderea.

“Nu e ușor, dar, în principiu, asta ne dorim. Spre acolo tindem. Afacerile trebuie făcute cu cap și foarte bine. Dacă nu, dai greș”, ne-a declarat vedeta.

Ca să meargă restaurantul bine, Anna spune că se implică în tot ce ține de organizare și promovare. Ține sub supraveghere afacerea mergând zilnic acolo și îmbinând astfel utilul cu plăcutul, pentru că, recunoaște ea, îi place să mănânce hot-dog.

“Cred foarte mult în acest concept. E destul de obositor, trebuie să fac față la o grămadă de chestii. Programul fiind foarte încărcat, copilul încă e mic, trebuie să mă împart, dar mă descurc”, a adăugat ea.

Se trezește devreme ca să le poată face pe toate

Pentru a face față tuturor proiectelor în care este angrenată, cântăreața își începe ziua dis-de-dimineață.

“Mă trezesc la 7-7.30. Adam trebuie dus la grădiniță. Apoi, trebuie să mă împart. Trăim într-o lumea a vitezei, toată ziua trebuie să faci ceva, să lupți până și traficul infernal. Dacă ai vreo cinci întâlniri, toată ziua e ocupată. Dar există timp și pentru sport și alte activități, repetiții, studioul. Recunosc, mă culc destul de târziu”, a mai spus Anna.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *