18/04/2024

Andreea Mantea a petrecut 1 mai în București. Vedeta nu a avut prea multe variante. Fanii au fost surprinși

Andreea Mantea a petrecut 1 mai în București, deși majoritatea vedetelor s-au distrat pe cinste în cluburile de lux de la malul mării. Fanii au rămas mască atunci când au aflat ce a ales să facă bruneta în mini vacanța de 1 mai muncitoresc.

Andreea Mantea a petrecut 1 mai în București, și nu oricum, ci…făcând sport. Bruneta a împărtășit cu fanii micul secret și le-a dezvăluit acestora ce a ales să facă atunci când ceilalți se distrau departe de Capitală.

Andreea Mantea a petrecut 1 mai în București, în sala de sport

„Exista doar doua variante. Tooooaaaata lumea a plecat din Bucuresti, pentru a sarbatori 1 mai muncitoresc, probabil la mare!
2.Gabriela Lazăr a închiriat sala de fitness doar pentru mine! ???Care o fi cea corecta?”, a scris Andreea Mantea pe Facebook. „Andreea! Trebuia să mergi și tu la mare. Alergai pe malul mării dar nu cred că mai ai loc pentru alergat”, „Bună idee, varianta 2”, au comentat fanii.

Prezentatoarea de televiziune Andreea mantea este o mămică singură. Ea are un băiețel pe nume David. Micuțul este fruct al poveștii de dragoste pe care focoasa brunetă a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *