29/05/2024

Cum petrecea Neti Sandu de 1 Mai. Se distra mereu în același fel și în același loc | FOTO

Cum petrecea Neti Sandu de 1 Mai. Binecunoscuta prezentatoarea a horoscopului de la matinalul de la pro Tv a făcut dezvăluiri despre cum se distra în tinerețe.

Neti Sandu a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, unde și-a amintit cum petrecea în tinerețe de 1 Mai.

„Eu când eram la liceu, mă duceam de fiecare 1 Mai la mare. La Mamaia, la același hotel. În fiecare an la fel și mă duceam și cu o prietenă pe care o cheamă Aurelia. Și mergeam cu trenul. nu aveam alte posibilități. Și ne dădeau părinții bani. Asta se întâmpla cât eram la liceu. După aceea, când am avut serviciu, trebuia să mă duc la defilare de 1 Mai. Era frumos că mă întâlneam cu colegii în alt cadru decât la birou. Dar nu era bine că ne bătea soarele în cap. Trebuia să vii cu mijloacele de transport în comun și la ora 5 să fii în piață și să faci repetiții. Și când începea defilarea, tu erai deja exterminat, nu terminat. Deci asta nu prea era frumos. Era 1 și 2 Mai. Nu eram liberă, nu mă duceam la serviciu, dar mă duceam la defilare”, a declarat Neti Sandu.

În cadrul emisiunii mai sus-menționate au fost prezentate și imagini cu Neti Sandu, așa cum arăta ea în tinerețe, când era extrem de sexy.

Concediile le făcea la Costinești

Neti Sandu, care s-a născut într-o altă zi decât cea care scrie în buletin, a vorbit și despre perioada concediilor, pe care le petrecea la Costinești. Acolo merge și în prezent, dar locul nu mai este deloc pe placul ei.

„În concedii mă duceam tot timpul la Costinești, la Festivalul Filmului. Ani de zile m-am dus, era foarte frumos la Costinești atunci. Acum mă duc cu familia. Dar e un cu totul și cu totul alt Costinești, în sensul rău. acum este ca un bâlci, nu seamănă cu cel de atunci”, a mai spus vedeta, care are aceeași coafură de ani de zile.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *