29/05/2024

Andreea Mantea, în casa lui Hugh Hefner. Cu ce l-a impresionat bruneta pe fondatorul „Playboy”

Andreea Mantea a fost, cu ani  în urmă, în vizită la „tăticul Playboy”, unde a pozat fără inhibiții.

Hugh Hefner a încetat din viață la vârsta de 91 de ani. Fondatorul „Playboy” a avut-o  în vizită în casa lui și pe prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea. Se întâmpla în anul 2008.

În 2006, Andreea Mantea poza pentru ziarul „Libertatea”, la „Fata de la pagina 5”, fiind desemnată cea mai frumoasă tânără a rubricii, în acel an. Pe atunci nu avea decât 20 de ani şi era la început de drum, atât în viaţă, cât şi în carieră. Mai apoi a suferit o operaţie de mărire a bustului, iar în 2008, focoasa brunetă ajunge direct în paginile revistei „Playboy”, fermecându-i pe domni cu formele ei.


Frumuseţea Andreei a ajuns până peste Ocean, în Statele Unite, la fondatorul revistei Hugh Hefner. Acesta a invitat-o la conacul său din Statele Unite, căruia i se mai spune și „Palatul Sexului”, unde a pozat pentru un calendar incendiar. Drept dovadă stă şi o imagine de arhivă cu bruneta, alături de o domnişoară la fel de apetisantă, lângă o piscină.

 

Cine a fost Hugh Hefner

 


Hugh Hefner, născut pe 9 aprilie 1926, a fost fondator al revistei americane Playboy, editor, om de afaceri și, la rândul său, playboy. Celebritatea a atins-o în calitate de redactor-șef și editor al revistei Playboy, pe care a fondat-o în 1953.
Revista lui Hefner a ajutat la transformarea nudității dintr-un subiect tabu în normalitate și l-a transformat în multi-milionar pe fondatorul ei. Astfel, valoarea netă a averii lui Hugh Hefner era, în momentul morții acestuia, de 43 de milioane de dolari. De-a lungul vieții sale, Hefner a construit un adevărat imperiu care avea ca nucleu revista Playboy, dar includea și cazinouri și cluburi de noapte.
Magnatul a devenit faimos pentru stilul său de viață hedonist și întâlnirile și căsătoriile cu modelele Playboy. Hugh Hefner a declarat că s-a culcat cu peste 1.000 de femei.


Citește și: EXCLUSIV | Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor de dragul carierei. „Am lăsat pe drum…”


 

Post-ul Andreea Mantea, în casa lui Hugh Hefner. Cu ce l-a impresionat bruneta pe fondatorul „Playboy” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *