18/04/2024

Andreea Mantea și-a dus fiul în sala de sport. Reacția lui David a cucerit internetul

Andreea Mantea și-a dus fiul în sala de sport, din nou. Vedeta, care petrece mult timp făcând sport, a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de cel mai important bărbat din viața ei.

Andreea Mantea și-a dus fiul în sala de sport și le-a arătat și fanilor cum se distrează făcând exerciții fizice cu David. „Dependentă de tine”, a scris Andreea Mantea pe contul de socializare.

Andreea Mantea și-a dus fiul în sala de sport. Reacția lui David a cucerit internetul

Andreea Mantea și-a dus fiul în sala de sport, iar reacția lui David a fost de milioane

„Doamne, David, ce dulce ești”, „David crește pe zi ce trece”, „Ești frumoasă și te admir”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. Andreea Mantea și David au petrecut Paștele la țară, la aer curat. „Ca în fiecare an, de Paște vom merge la țară. Eu păstrez tradițiile: țin post, vopsesc ouă, ajut la frământatul cozonacilor și iar parte la slujba de Înviere la biserică. Vreau ca David să le vadă pe toate acestea”, ne-a declarat Andreea Mantea care a specificat că și anul acesta își arată abilitățile de gospodină. „În fiecare an am gătit alături de celelalte femei din familie, toate mâncărurile tradiționale specifice perioadei pascale. Nu pentru că îmi place să mănânc mult. Chiar nu mă ating de miel, ied, oaie, capră sau berbec așa că niciodată nu m-am îngrășat după sărbători și sper să nu o fac nici acum”, ne-a  spus amuzată Andreea Mantea, în urmă cu mai bine de o săptămână.

Post-ul Andreea Mantea și-a dus fiul în sala de sport. Reacția lui David a cucerit internetul apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *