22/01/2022

Melodia care a urcat rapid in topul preferintelor si care va rupe cluburile vara asta

Fiind ghidat de dictonul “un artist se hrăneşte din aplauzele şi uralele venite din partea publicului”, Andreias (Andreias Mihai-Liviu),  este un artist şi producător foarte talentat, care a reuşit să cucerească inimile tuturor ascultătorilor de muzică bună cu piese precum: “Mademoiselle”, “Ma Chérie” (ft. Dj Bounce), “Enamorada” (Ft Mister Z), “U Bra bra”, “Je Samba”(Ft Dj Dark & Shidance).

Despre pasiunea pentru muzica şi trecutul său în acest domeniu, Andreias ne-a oferit următoarele detalii: “Muzica am descoperit-o când aveam 7 ani, apoi am urmat şcoala de canto, iar după aceea multe noţiuni muzicale le-am învăţat ca autodidact. În anul 1996 am fost acceptat la celebra emisiune “Şcoala vedetelor”, apoi am activat în grupul X-Trance, colaborând cu multe trupe de succes din acea perioadă:  AS XX , MB&C , Genius, T-Short. Tot atunci, împreună cu bunii mei prieteni Laurentiu Duţă şi Costi Ioniţă am pus bazele unei trupe, Millenium, rezultând o colaborare foarte frumoasă”.

În ceea ce priveşte single-ul pe care îl lansează acum, Andreias afirmă: “‘Delire’ este o piesă energică ce are la origine o doză fină de umor franţuzesc. Este o melodie cu sare şi piper, care sper să placă publicului şi să fie difuzată în cât mai multe cluburi şi pe cât mai multe posturi de radio din ţară şi din străinătate”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Noul single lansat de Criss Blaziny, intitulat “Uneori”

Piesa este în colaborare cu Adeline, de asemenea artist Mango Records, şi vine la pachet …

Un comentariu

  1. Super tare melodia! Imi place.

Leave a Reply

Your email address will not be published.