29/11/2021

Andreea Marin are un înger păzitor la „Uite cine dansează”. Cine este cel care o protejează

Andreea Marin are un înger păzitor la Uite cine dansează. Fosta zână a surprizelor a spus direct cine este cel care o protejează.

Andreea Marin, care a divorțat în luna februarie de cel de-al treilea soț al ei, medicul turc Tuncay Ozturk, are un nou proiect de televiziune. Vedeta, care este foarte senzuală în ultima vreme, face parte din juriul emisiunii Uite cine dansează, de la Pro Tv.

Deși la show-ul respectiv, între ea și prezentatoarea Mihaela Rădulescu au loc tot felul de schimbri de replici, se pare că fosta zână a surprizelor are un înger păzitor la emisiune.

Andreea Marin are un înger păzitor la Uite cine dansează. „Unul cu nume de floare”

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Andreea Marin a dezvăluit că îl consideră pe Florin Călinescu, și el membru în juriul show-ului Uite cine dansează, drept îngerul ei păzitor.

„Sunt Violeta și am un înger păzitor în emisiune, unul cu nume de floare. 🙂 Mulțumesc, Florin, și aștept să ne vedem diseară, când … uite cine te-mbrățișează! ? La 20:30, la Pro TV ! #uitecinedanseaza #protv #andreeamarin #florincalinescu Uite cine danseaza”, le-a mărturisit Andreea Marin prietenilor ei virtuali.

Post-ul Andreea Marin are un înger păzitor la „Uite cine dansează”. Cine este cel care o protejează apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.